Създаване и водене на безплатен блог на платформата Blogger. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

петък

Теми за Blogger в стил WordPress за професионалисти, част втора


Здравейте, всички! През отминалото лято ви предложих теми за вашите блогове в стил WordPress. Може би сте пропуснали тази моя публикация?
Теми за Blogger в стил WordPress част втора
Няма нищо, все пак беше лято, всички си дадохме малко почивка. Но, както вече сте забелязали, моят Блог за блогове е с нова "дреха". Уверявам ви, той се чувства отлично!
Искате ли и вашите блогове да изпитат подобно "удоволствие"? Ако е така, изберете им и вие нов дизайн, като използвате нова тема.

Litemag - изчистена и отзивчива тема за BloggerLitemag - изчистена и отзивчива тема за Blogge

Litemag - великолепна тема за блог в журнален стил, адаптирана от WordPress. Това е една от високопрофесионалните теми за Blogger в стил WordPress. Тя е напълно адаптирана за Blogger от Sparkle . Налични са функции като SEO, бързо зареждане, отзивчивост, възможност за реклама.


Funk BloggerFunk Blogger

Темата Funk Blogger е вдъхновена от красивата WordPress тема с името RedWaves . Тази тема е разработена за водене на личен блог. Една безплатна отзивчива тема за блогъри. Всъщност простият ѝ дизайн може да подобри външния вид на вашия блог. Поради тази причина считам, че това е една от най-добрите теми на Blogger в стил WordPress.Тема в стил WordPress Mag - Awesome magТема в стил WordPress Mag

Awesome mag - Това е красива безплатна тема за блогъри с много функции. Изглежда като най-популярният блог в света « Mashable ». Тази безплатна тема за Blogger е вдохновена от темата за WordPress MashMag, но тя вече не достъпна. Но има още една почти приличаща на нея тема « Mogoze », която е достъпна сега и е любима на много блогъри.Hudson -тема за Blogger в стил WordPressХъдсън тема за Blogger в стил WordPress

Hudson - е стилна тема за блогове, адаптирана от стандартната WordPress тема Twenty Fourteen. Има и друга подобна WordPress тема,на тази, която прилича на Hudson.
Тази тема с три колони е подходяща за лични блогове.Тема за Blogger NewsDeskТема за Blogger NewsDesk

NewsDesk - Страхотна тема за блогъри с много прост дизайн. Това е една от най-простите теми за Blogger в стил WordPress, която можете да използвате за личния си блог. В допълнение, тази тема е напълно подходяща за мобилни устройства и е с две многостепенни падащи менюта.Codify за Blogger в стил WordPress
Codify

Codify - Отзивчива премиум тема. Има красив дизайн, за да привлече вашите читатели с чудесен външен вид. Ако искате да използвате тази тема, трябва да дарите някаква сума на разработчика ѝ.


Scratch за Blogger в стил WordPressScratch за Blogger в стил WordPress

Scratch - е двуколонна тема. Адаптирана от Меридиана WordPress Theme. Безплатна, отзивчива, готов за реклами и много удобна для ползване.


TechBlog за BloggerTechBlog Blogger

TechBlog - Безплатна тема за блог, базирана на три колони. Тя има красива начална страница с две странични ленти. Всъщност има много достъпни теми адаптирани за Blogger от WordPress, подобни на тази.Аccord тема за Blogger в стил WordPresАкорд тема за Blogger в стил WordPres

Акорд е изчистена тема за блогърите. Идеален дубликат на премиум WordPress тема. Можете да видите тази безплатна тема за Blogger като клонинг на тази WordPress тема. « Аккорд ». Простият дизайн на тази тема я прави една от най-добрите за блогъри в стила на WordPress.Тема Idea за Blogger в стил WordPresТема Идея

Idea е една от обикновените и леки теми за блогъри. Това не е клонинг на нито една от най-новите теми на WordPress. Всъщност тя беше адаптирана преди няколко години. Поради тази причина не ви я препоръчвам, но ако ви харесва, можете да я използвате.

Това е. Ако искате блогът ви да изглежда като уебсайт на WordPress, ще намерите този списък с теми за много полезен.

За въпроси моля, в коментарите. А може и на тази страница. Ще съм благодарна да оцените моя труд. Моля, гласувайте за блога ми на:

BGtop

Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!

Източник: Технологии Blogger

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ИНТЕРЕСНО!Приставка за съдържание на публикацияИЗБЕРИ!