Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Теми за Blogger в стил WordPress за професионалисти, част трета


Това е моят любим списък с най-добрите и най-популярните блогърски теми в WordPress стил. Ако искате блогът ви да изглежда като всеки уеб сайт на WordPress, ще намерите този списък за много полезен. Освен това се опитах да предоставя демонстрация на всяка WordPress тема, така че лесно да сравнявате и избирате за своя блог.

Екстремална отзивчива тема за Blogger


Екстремална отзивчива тема за Blogger

Extremis - е красива отзивчива тема на Blogger, разработена от ThemeXpose. Всъщност този високопрофесионална блогър тема е адаптирана от тема на WordPress. Освен това тя има много нови функции, като две различни платформи за коментари, скрипт за преоразмеряване на миниатюри, притурка за сходни публикации и още много други.

Адаптивна тема за блог Manshet


Адаптивна тема за блог Manshet

Manshet - друга страхотна тема на блогъри, задвижвана от ThemeXpose. Това е по същество тема в стил Blogger, вдъхновена от тема на WordPress. В допълнение, тя съдържа много разширени функции и персонализирани страници. Сред тях са персонализирана страница с грешка 404, изображение автоматично от автора, скриптове за преоразмеряване на изображението.

Модна тема за Blogger в стил WordPress


Модна тема за Blogger в стил WordPress


Trendy - супер готина и една от най-популярните теми за блогъри в стил WordPress. Всъщност тя е адаптирана от темата  WordPress Twenty Fifteen по подразбиране. Според WordPress, тя има над 500 000 активни инсталации по целия свят. Освен това прилича на някаква друга тема на WordPress, разработена на платформата Twenty Fifteen.

Бриз Отзивчива Тема за Личен Блог Blogger


Бриз Отзивчива Тема за Личен Блог Blogger<


Breeze - е една от най-популярните теми за лични блогове в стил WordPress. Както безплатните, така и премиум версиите са достъпни в ThemeXpose. Основното оформление е адаптирано от най-популярната тема на WordPress Sparkling. Затова горещо препоръчвам тази безплатна тема за вашия личен блог.

Отзивчива тема за Blogger


Отзивчива тема за Blogger

Gaps - е високопрофесионална и една от най-добрите теми за Blogger в стил WordPress. Това всъщност е модифицирана версия на класическа тема WordPress за списание. В резултат на това можете да разгледате темата на списанието ColorMag WordPress. Мисля, че ще намерили някои прилики между тях.

Линезап Адаптивна Тема за Blogger


Линезап Адаптивна Тема за Blogger



Линезап - напомня ми за една прекрасна тема в стил журнал на WordPress. Ако искате да създадете безплатен блог за Blogger, тогава ви препоръчвам тази страхотна тема за Blogger в стил WordPress. В допълнение, тя има някои допълнителни функции, като например страница за контакт с персонализирани настройки, страница 404, съвместимост с браузъри и други.

Тема за Blogger в стил WordPress -  HaletanisLux


Тема за Blogger в стил WordPress HaletanisLux


Още една тема в стил WordPress- Haletanis Lux . Обикновено ние знаем, че темите на WordPress струват малко повече, но премиум версията на тази тема се предлага само за 15 долара. Разбира се, знам, че няма да купите версия на WordPress, защото сте тук, за да си изберете тема за Blogger в стил  WordPress. Всъщност можете да получите версия за Blogger безплатно.

Адаптивна тема за Blogger - Blogus


Адаптивна тема за Blogger


ThemeXpose разработката Blogus е лека и една от най-добрите теми за блогъри, чиято основна структура е вдъхновена от темата на  WordPress тип журнал. Освен това в нея има всичко необходимо, за да създадете атрактивен блог в журнален вид. Заедно с нея ще получите и някои важни функции, като например приставката Pinterest, притурката сходни публикации, абонамент по електронна поща и много други.

Тема WordPress Стил 2016 За Blogger


Тема WordPress Стил 2016 За Blogger


Хиляди блогъри по целия свят обичат темата за блог от 2016  заради простия си, но привлекателен дизайн. Името на версията на WordPress на тази тема е Blogy. Всъщност Blogy е премиум WordPress тема от ThemeForest. ThemeXpose създава Blogger - версия с всички основни функции за създаване на професионален блог, подобен на WordPress.

Dens Magazine Тема За Blogger


Dens Magazine Тема За Blogger


Dens - е една от най-популярните теми за блогове в стил журнал. Аз лично обичам тази тема, защото има чист и много професионален вид на журнал. Всъщност идеята за дневници идва от темите на WordPress. Това е готова за реклама, удобна за мобилни устройства и напълно съвместима с браузърите безплатна тема за Blogger. Освен това тя се предлага с някои персонализирани притурки, като например за абонамент по електронна поща, за последни публикации, случайни публикации и други.

Ако смятате, че съм пропуснала някоя тема за Blogger в стил WordPress, можете да ме посъветвате чрез коментарите. Можете да оставите отзив или да споделите мнението си, оставяйки ценния си коментар.

За въпроси моля, в коментарите. А може и на тази страница.

Ще съм благодарна да оцените моя труд. Моля, гласувайте за блога ми на:

BGtop
Или подкрепете моя проект




Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!


Следвайте Blogzablogove


Няма коментари:

Публикуване на коментар