Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

BreakingПриятели, тази страница е за вас.

Ще се радвам да прочета тук всичко онова, което искате да споделите за този мой проект във вид на коментар.

Ще отговоря на всички ваши въпроси.

Ще се съобразя с всички ваши предложения.

Моля, прочетете това преди да пишете тук.

И ще ви бъда много благодарна, ако оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

BGtop

12 коментара:

 1. Светла Русева5:39

  Здравейте, на няколко от публикациите ми в блога имам много коментари, но не всичките се показват и не ги виждам. Какво да направя? Благодаря предварително.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ще се опитам да Ви помогна, чакайте публикация по темата, която поставихте.

   Изтриване
 2. Маргарита Нейкова11:16

  В дъното, края, на блога ми няма нищо. Други блогове имат две или три колонки, аз нямам нито една. А искам там да сложа информация. Какво да направя? Ако имате идея, моля, споделете я. Благодаря.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, Маргарита. Разбира се, че имам идея, но все още не съм я споделила. Ще го направя в най-скоро време. моля, следете новите ми публикации.

   Изтриване
  2. Маргарита, здравейте. Имам решение на вашия проблем. Прочетете: https://www.blogzablogove.com/2019/07/footer-3-column-for-blogger.html

   Изтриване
  3. Маргарита Нейкова9:02

   Благодаря, ще пробвам и ще пиша пак, ако имам проблем.

   Изтриване
 3. Не забравям да правя добро на други хора. Благодаря за отзива!

  ОтговорИзтриване
 4. Емилия Миланова8:01

  Здравейте, пиша във връзка с "Оптимизация. Да премахнем датата от URL адреса на Blogger". Четох, че премахването на датата от URL е полезно за SEO и че Google няма да може да идентифицира датата на публикацията в блога, ако е стара. Има възможност за премахване на дата в Wordpress, но можем ли да направим същото в Blogger? С някакъв код, но с предупреждение, че трябва да изпратя отново своя домейн и всички публикации в блога в инструмента за уеб администратори. И така, да направя ли това за което пишете и ще загубя ли нещо?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Невъзможно е да премахнете датата от URL адресите на публикации в блог в Blogger, тъй като тя е вградена в системата на Blogger. Можете да използвате персонализирани пренасочвания, но това няма да ви помогне за целта, с която го правите. Посочения в публикацията код често води до Грешка 404 и няма да помогне при SEO, тъй като URL адресът на блог, по подразбиране с датите, ще бъде основната връзка за публикациите в него.

   Изтриване
 5. Здравейте!
  Стана един проблем докато се опитвах да сложа слайдшоу. Изчезна ми иконката тип "хамбургер" , която показва страничното меню. Там си е,но няма цвят, не мога и да го сменя. :(

  ОтговорИзтриване
 6. Здравейте, на началната страница в блога ми започнаха да се показват само текущите публикации от деня, а за по старите трябва да се натисне бутон. Настроил съм брой публикации на начална страница 10, но излизат само от днешният ден. Моля за съвет.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, моля, дайте ми линк към вашия блог, за да погледна. Така не мога да дам съвет.

   Изтриване