Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

BreakingПриятели, тази страница е за вас.

Ще се радвам да прочета тук всичко онова, което искате да споделите за този мой проект във вид на коментар.

Ще отговоря на всички ваши въпроси.

Ще се съобразя с всички ваши предложения.

Моля, прочетете това преди да пишете тук.

И ще ви бъда много благодарна, ако оцените моя труд и гласувате за блога ми на:

BGtop

10 коментара:

 1. Светла Русева5:39 ч.

  Здравейте, на няколко от публикациите ми в блога имам много коментари, но не всичките се показват и не ги виждам. Какво да направя? Благодаря предварително.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ще се опитам да Ви помогна, чакайте публикация по темата, която поставихте.

   Изтриване
 2. Маргарита Нейкова11:16 ч.

  В дъното, края, на блога ми няма нищо. Други блогове имат две или три колонки, аз нямам нито една. А искам там да сложа информация. Какво да направя? Ако имате идея, моля, споделете я. Благодаря.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, Маргарита. Разбира се, че имам идея, но все още не съм я споделила. Ще го направя в най-скоро време. моля, следете новите ми публикации.

   Изтриване
  2. Маргарита, здравейте. Имам решение на вашия проблем. Прочетете: https://www.blogzablogove.com/2019/07/footer-3-column-for-blogger.html

   Изтриване
  3. Маргарита Нейкова9:02 ч.

   Благодаря, ще пробвам и ще пиша пак, ако имам проблем.

   Изтриване
 3. Не забравям да правя добро на други хора. Благодаря за отзива!

  ОтговорИзтриване
 4. Емилия Миланова8:01 ч.

  Здравейте, пиша във връзка с "Оптимизация. Да премахнем датата от URL адреса на Blogger". Четох, че премахването на датата от URL е полезно за SEO и че Google няма да може да идентифицира датата на публикацията в блога, ако е стара. Има възможност за премахване на дата в Wordpress, но можем ли да направим същото в Blogger? С някакъв код, но с предупреждение, че трябва да изпратя отново своя домейн и всички публикации в блога в инструмента за уеб администратори. И така, да направя ли това за което пишете и ще загубя ли нещо?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Невъзможно е да премахнете датата от URL адресите на публикации в блог в Blogger, тъй като тя е вградена в системата на Blogger. Можете да използвате персонализирани пренасочвания, но това няма да ви помогне за целта, с която го правите. Посочения в публикацията код често води до Грешка 404 и няма да помогне при SEO, тъй като URL адресът на блог, по подразбиране с датите, ще бъде основната връзка за публикациите в него.

   Изтриване
 5. Здравейте!
  Стана един проблем докато се опитвах да сложа слайдшоу. Изчезна ми иконката тип "хамбургер" , която показва страничното меню. Там си е,но няма цвят, не мога и да го сменя. :(

  ОтговорИзтриване

ИНТЕРЕСНО!Да направим уникална темата на нашия блогИЗБЕРИ!