Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Теми за Blogger в стил WordPress за професионалисти

Теми за Blogger в стил WordPress
Здравейте, приятели. Лятото е към края си. Почивка, слънце, море, плаж...Но някои от нас ще намерят време и да поработят малко върху блоговете си. 
Е, аз ви давам идея за това, как да "облечете" блоговете си в нова премяна за есента.


    Хората имат нужда от тема в стил WordPress, за да направят блога си да изглежда по-професионално. Очевидно е, че WordPress е по-популярен от Blogger, но това не означава, че хората ненавиждат Blogger. Дори нещо повече. Има хиляди прекрасни блогове, използващи втория най-популярен в света на CMS "Blogger". В този момент много доставчици на теми от трети страни разработват високо професионални теми за Blogger. Поради тази причина, вие приятели, като потребители на Blogger, можете да си избирате теми от различни категории. Можете например да търсите безплатни теми в стил "Журнал", високо професионални отзивчиви теми за Blogger и още много други.
    В тази публикация ще ви предложа привлекателни теми за Blogger в стил WordPress с кратко описание на всяка от тях.
    Въпреки, че можем да изтеглим много безплатни теми за Blogger, може би вече сте харесали такава в стила на WordPress за вашия блог. Но ако не сте уеб разработчик, не можете да я преработите и пригодите за Blogger. Ето защо съм избрала няколко популярни в WordPress стил теми, вече приложими за Blogger блогове. Надявам се да намерите сред тях някоя в любимия си стил.


    МiniMag 


    МiniMag





    MiniMag е една от най-добрите теми в този стил. Всъщност, този шаблон е вдъхновен от страхотната тема, наречена „Rowling“. В света на WP тази тема се използва от над 4000 блогъри. В допълнение, тя е една от най-популярните сред блогърите  теми на ThemeXpose.



    Rareti 



    Rareti тема за Blogger





    Rareti е друга популярна тема за блогъри, вдъхновен от стандартна тема на WordPress Twenty Fourteen и е най-широко използваната тема . Според проучвания на тя се използва в повече от 400 000 уеб сайта по целия свят. Поради тази причина я причислявам в този списък от теми в стилове на WordPress за Blogger.


    Pratico 




    Pratico





    Pratico е проста, но много популярна тема. Всъщност, това е страхотна безплатна тема за личен блог. Има над 60 000 активни инсталации в целия свят. Ако искате да смените дизайна на личния си блог, аз силно препоръчвам този един от най-добрите стилове на Blogger.



    Keilir 



    Keilir тема за Blogger





    Keilir е друга привлекателна безплатна тема за блогъри. Тя много наподобява темата на Sparkling. Тази безплатна тема, пригодена за Blogger, е препълнена с функции. Тя е напълно отзивчива, с бързо зареждане и SEO оптимизирана.




    Solon 



    Тема Solon за Blogger





    Solon е красива тема, предоставена от BTemplates. Всъщност стилът на темата е адаптиран като професионална и отзивчива тема за Blogger, която можете да използвате за личния си блог.




    Logue 



    Logue





    Logue е широкоразмерна тема. Тя е много подходяща за бизнес и портфолио сайтове. Има фиксирано отзивчиво меню, социални опции за споделяне и много цветови схеми.



    Wagazine



    Тема Wagazine











    Wagazine е една от най-популярните теми за блогъри. Разработчикът на тази безплатна тема е ThemeExpose. Тя има различни функции като автоматичен скрипт за преоразмеряване на миниатюри, отзивчив дизайн, система за коментари във Facebook. Открих, че тази тема малко наподобява темата SuperMag.


    Sora Style 



    Sora Style Blogger тема>





    Sora Style е атрактивна тема за блог. Споменавам това, защото смятам, че е една от най-добрите теми за блогъри. Всъщност, разработчикът на тази тема твърди, че е адаптирана от WordPress.


    Crimson 



    Crimson





    В действителност Crimson е една от най-популярните теми по целия свят. Напълно отзивчива и с готово  SEO. Също така има просто оформление с десен панел. Освен това ще имате и някои допълнителни притурки с тази безплатна тема.




    Decorus 



    Decorus тема за Blogger в стил WordPress





    Decorus е проектирана и разработена за тракери. Това е високопрофесионална тема, адаптиран от WordPress темата на Hueman. В света на WordPress тази тема е много популярна и се използва от над 80 000 блогъри. Decorus има две колони на главната страница с всички най-нови функции. Поради тази причина аз виждам тази тема като една от най-добрите за  Blogger в стил WordPress.

    Това е само част от любимия ми списък с най-добрите и най-популярни теми за Blogger в WordPress стилове. Ако искате вашият блог да изглежда като някой WordPress сайт, ще оцените тези мои предложения като много полезни.
    Ще се опитам да ви запозная с още теми за Blogger в стил WordPress, но малко по-нататък във времето. Така ще можете лесно да сравните и да изберете която и да е тема за вашия блог в стил WordPress.

    За въпроси моля, в коментарите. А може и на тази страница. Ще съм благодарна да оцените моя труд и кликнете върху звездичките по-долу. Или гласувайте за блога ми на:

    BGtop

    Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!

    Приятно и ползотворно лято!

    Източник: technoblogger.ru



    Продължение

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар