Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Social Counter. Приложение за безплатна проверка на социалните сигнали

Social Counter


Social Counter е безплатно приложение за проверка на социални сигнали, които всъщност са броят на споделянията и отметки в социалните медии. 

    Описание на приложението

    Social Counter – Социален брояч – е безплатно приложение за отчитане на броя споделяния и отметки на един блог или сайт в социалните мрежи.

     Чрез това приложение получавате подробен отчет за това колко пъти вашият блог, сайт или част от тяхното съдържание е било споделено в популярни социални мрежи като Facebook, Twitter, Linkedin. 

     Потребителите могат да запазят статистиката и така могат да наблюдават развитието на своя проект чрез връзките му в социалните медии.

     След като бутоните с отчетените резултати се заредят, можете също да споделите връзката си във всички популярни социални мрежи от тази единствена страница

    Какво има в социалните споделяния? Наистина ли имате нужда от тях?

    Кратка характеристика и ползата от  Social Counter

     Основното е: Социалните сигнали са задължителни за всеки бизнес, марка или обществена личност. Те носят престиж, надеждност и репутация на личността или проекта, без значение дали е блог или сайт.

     Увеличаване на аудиторията: Колкото повече харесвания, споделяния, последователи има вашият блог или сайт, толкова по-голямо внимание ще привлича. И съответно, ще има по-голяма аудитория.

     Означава: Последователите и абонатите могат да се окажат многократни посетители или редовни клиенти.

     Създава популярност: Чрез социалните сигнали снимки, публикации, туитове понякога стават невероятно успешни. 

     Авторитет: Не можете да станете авторитетни във вашата ниша, ако социалните сигнали не отразяват вашия проект. Естествено, в социалните мрежи винаги се говори за популярни марки и важни фигури.

    Ядро на SEO: търсачките в днешно време дават все по-голяма стойност на връзките, идващи от реномирани социални сайтове. От тази гледна точка не само имате нужда от социални отметки днес, но ще имате нужда от нови социални сигнали всяка седмица и всеки месец, за да превземете търсачките.

    Указание за ползване

    Въведете в прозореца произволен Url и натиснете бутона „Check!“. Ще получите подробен отчет за това колко пъти вашият блог, сайт или част от тяхното съдържание е било споделено в популярни социални мрежи като Facebook, Twitter, Linkedin. Направете съответния извод и вземете подобаващо решение.


    За да проверите друг Url адрес е необходимо да обновите страницата.



    И така.. какво чакате?

    Нека започнем първата ви безплатна проверка днес и ще получите информация за някои безценни социални сигнали.

    Преминете към приложението.


    SOCIAL COUNTER


    За въпроси моля, в коментарите. А може и на тази страница

    Ще съм благодарна да оцените моя труд. Моля, гласувайте за блога ми на:

     
    BGtop


    Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!

     
    Следвайте Blogzablogove


    Няма коментари:

    Публикуване на коментар