Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Пет нови теми за блог на Blogger

Здравейте, мои приятели, читатели и гости. Наскоро ви предложих малка колекция с красиви и съвременни теми за вашия блог от SoraTemplates. Но имам още предложения за вас от същата колекция, защото темите на SoraTemplates правят силно впечатление.

 
    Дойде време отново да погледнем с критично око нашите блогове. Как изглеждат? Правят ли впечатление със своя външен вид? Защо не променим нещо в тях? Искаме да изглеждат впечатляващо, нали? Нека променим вече остарялата тема.

    SuperPro Blogger Template



    SuperPro Blogger Template е бързо зареждаща се и отлично SEO оптимизирана тема. Тя е проектирана професионално и е с елегантен външен вид. SuperPro е с вградени с различни притурки, които ще ви помогнат да публикувате в своя блог съвсем професионално. Ако изберете тази тема за новия външен вид на вашия блог, то вие сте взели добро решение. 
    Можете да проверите темата на живо или да я изтеглите чрез бутона по-долу.


    Cinema Blogger Template




    Cinema Blogger Template е единствена по рода си тема, която ви позволява да създавате блогове, свързани с филми, за нула време. Cinema Blogger Template е уникален шаблон за развлечения Blogger, който е подходящ за всякакъв вид кино, промоция на филми, театри и филмови общности, независимо от размера. Блогът има зони с банери, така че ви позволява да показвате реклами и да печелите пари, без да променяте цялостния облик на блога си. Изчистените и модерни елементи го правят уникален и перфектно се фокусират върху видео съдържанието.


    Bloggy Blogger Template





    Bloggy Blogger Template е тема за един уникален модерен блог. Фокусирана е върху висока скорост на зареждане и е с приятни ефекти. Темата се вписва напълно за всеки вид блог, особено за лични, фотографски, туристически или биографични блогове. 
    Можете да проверите как изглежда на живо или да изтеглите темата чрез бутона по-долу.


    Madone Blogger Template




    Madone Blogger Template е минималистична и елегантно изглеждаща тема с най-нови функции и елементи. Тази тема ще ви помогне да създавате отлично изглеждащи блогове с по-малко усилия. 
    Madone Blogger Template е изчистен, изтънчен и красив шаблон за блог, създаден да достави удоволствие от споделянето на вашите истории. Неговата сила е неговата простота и гъвкавост. Ще имате модерна тема за личен блог, който ще представя вашата работа и съдържание с абсолютна яснота и със силно въздействие. 
    Можете да проверите демонстрацията на живо или да изтеглите темата чрез бутона по-долу.

    Acacia Minimal Blogger Template




    Темата Acacia Minimal Blogger е невероятно изглеждаща, елегантно изградена и изчистена блогърска тема за Blogger, която е съобразена с перфектността и внася простота във вашия блог. Acacia е оборудвана с различни притурки, които ще ви помогнат да публикувате във вашия блог по-професионално. 
    Acacia Minimal Blogger Template е напълно отзивчива тема за блогове, особено за блогъри за мода и начин на живот. С минимално и изчистено оформление тя осигурява комфорт за вашите читатели. Показва се от всяко устройство, независимо от размера. 
    Взехте добро решение, като изберете тази тема. Можете да проверите демонстрацията на живо или да изтеглите шаблона чрез бутона по-долу. 




    За въпроси моля, в коментарите. А може и на тази страница

    Ще съм благодарна да оцените моя труд. Моля, гласувайте за блога ми на:

     
    BGtop

    Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!

     
    Следвайте Blogzablogove

    Моля, подкрепете моя проект

     

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар