Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Нови теми за Blogger

Здравейте, приятели. Вече сте се запознали с предложенията ми за нови теми за вашия блог в стил WordPress. Ето и няколко предложения от SoraTemplatesмоята любима колекция от предложения на теми за Blogger.

  Dreamster – красива и стилна тема за Blogger

  Dreamster Blogger Template


  Dreamster Blogger Template е многоцелева тема за блогърски блогове с персонализиран и стилен външен вид. Dreamster има красиво балансирани страници, което го прави идеална тема за почти всички видове блогове.

  Aeon - изчистена тема за Blogger


  Aeon Blogger Template  Aeon е минималистична и изчистена тема за Blogger, заредена с различни функции като падащо меню, представена публикация, последни публикации, случайна публикация и други. Aeon е оборудвана с различни притурки, които ще ви помогнат да публикувате в блога си по-професионално.

  SuperFast - първокласна тема за Blogger


  SuperFast - първокласна тема за Blogger


  SuperFast е първокласна тема за Blogger, бързо зареждаща се, съдържаща различни функции, които ще предадат на вашия блог професионален външен вид със своя дизайн. Superfast е оборудвана с различни притурки, които ще ви помогнат да публикувате в блога си по-професионално.

  Linemag - тема за лични блогове  Linemag - тема за лични блогове


  Linemag е първокласна тема за Blogger на блог журнален тип. Заредена с различни функции, тя дава на вашия блог професионален външен вид със своя дизайн.
  Тази тема е подходяща за лични блогове.


  Himster - отзивчива тема за Blogger


  Himster - отзивчива тема за Blogger


  Himster е отзивчива тема за Blogger. Тя е уникално персонализирана, което включва както оформлението на страничната лента, така и цялата ѝ ширина. Съдържа разнообразие от опции за оформление на публикациите и множество притурки в страничната лента и долния колонтитул.

  За въпроси моля, в коментарите. А може и на тази страница. Ще съм благодарна да оцените моя труд. Моля, гласувайте за блога ми на:

  BGtop
  Или подкрепете моя проект
  Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!


  Следвайте Blogzablogove


  Няма коментари:

  Публикуване на коментар