Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Брой на символите в публикация

Брой на символите
Здравейте, приятели. Колко често трябва да добавяме ново съдържание (публикация, статия) в един блог? Какъв е оптималният брой символи в една публикация или статия? Тези два въпроса ще обсъдим днес. Добър да е денят на всички, които са решили да поемат по пътя на блогъра или уебмастера.
В днешната ми публикация има само теория, както и да го погледнем. Защото смятам, че ако в публикацията няма кодове, това е чиста теория. А ако съдържа някакъв код, CSS, HTML или Javascript, то в този случай публикацията се категоризира като практика. Темата днес е важна, поради което съветвам да се отнесете към нея сериозно. Тя анализира и посочва правилния начин за водене на даден сайт или блог.
Ще започнем с честотата на актуализация на съдържанието на един блог. Всички уеб ресурси следва да докажат на търсачките, че са създадени с наистина сериозни намерения. Така, че колкото по-често обновяваме, добавяме ново съдържание, толкова по-добре. Като цяло, желателно е да го правим веднъж на ден. Ако това става трудно за нас с течение на времето, то е добре да го правим поне веднъж на четири дни. Вторият основен въпрос в тази тема е колко символа трябва да съдържа една наша публикация или статия. Специалистите, които работят в компанията Google ни дават съвет да пишем публикация в диапазона от 500 до 1500 знака. И ако тя съдържа не повече от 500 символа, трябва да бъде кратка и ясна. Защо 500? Много просто. След изследване е установено, че по-голямата част от посетителите възприемат именно такова количество знаци, след което напускат блога или преминават към четене на друга публикация. След като вече знаем това можем спокойно да пристъпим към работа. Да не се "заключваме" в тази рамка и в същото време да се придържаме към тези съвети. Най-важното е да се наслаждаваме на свършената работа.

Успех!

P.S. Тази публикация съдържа 299 думи, 1500 знака.

Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!

Ще съм благодарна да оцените моя труд и кликнете върху звездичките по-долу. Или гласувайте за блога на:

BGtop




Няма коментари:

Публикуване на коментар