Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Броячи за посетителите на блога

Броячи за посетителите
Аз няколко пъти започвах да пиша как да се сложи един или друг брояч за посетителите на блога в неговия шаблон. Колко да са на брой тези броячи? Възможно е те да са десетки, ако някой желае това. Само че какъв е смисълът? Нека разгледаме по-подробно всеки от броячите, които са най-популярни и след това можете да решите за себе си дали да ги инсталирате в шаблона на собствения си блог или не.
➤Livinternet. Това е прекрасно нещо, по няколко причини. Първо, намиращ се в шаблона на блога, той веднага показва броя на преглежданията в продължение на 24 часа, посетителите в продължение на 24 часа и за деня. И на второ място, като кликнете върху него можете да отидете на страницата на статистиката и вече има само толкова много показатели за анализ на статистиката, че очите ви ще се объркат.
Ако щракнете с десния бутон върху логото ще се отвори нов прозорец. Вие ще получите статистиката на блога, графики, входната точка към вашия сайт, както и броя на посетителите на ден, демографския анализ на посетителите. Много полезна информация за тези, които знаят как да го използват. Можете да се регистрирате в Livinternet и да получите брояч за посетителите на вашия блог.

➤Yandex. После идва броячът на Яндекс. Показва на кое място в класацията на блогове се намирате. Трудно е да го опиша. От една страна, регистрация на Blogger блогове в рейтинга е желателно. От друга страна, ако ви опиша как работи този рейтинг, ще загубите каквото и да е желание за общуване с него. Е, дори ако данните на рейтинга да са остарели само с един ден. Често не се актуализират в продължение на 3-4 дни и данните са някак странни. Но ние трябва да се противопоставим на Яндекс и аз ви съветвам да се регистрирате. Да се надяваме, че някога администраторите на Яндекс ще приведат всичко в ред. Затова препоръчвам да се регистрирате в новата Metrika.Yandex. Регистрирайте се и се наслаждавайте. Пълна аналитика.

➤Рейтинг.Mail.Ru. Последният и най-простичкият брояч. Той просто преброява посетители от момента на регистрация и инсталирането на брояча на блога. Добър брояч, малък и много позитивен. Ползите от него са съвсем малки - само стопля душата и утешава егото. Ако искате, регистрирайте се сега.

Продължавайте да четете тук.

Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!

Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога на:

BGtop




Няма коментари:

Публикуване на коментар