Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Нови теми за Blogger, част втора

Здравейте, мои приятели, читатели и гости. Наскоро ви предложих малка колекция с красиви и съвременни теми за вашия блог от SoraTemplates. Но имам още предложения за вас от същата колекция, защото темите на SoraTemplates правят силно впечатление.

    Sancy Blogger Template

    Sancy Blogger Template


    Темата Sancy за Blogger е красиво създадена минималистична тема с максимални характеристики. Предлага се с безкрайно превъртане на публикациите от ново поколение с функция за бързо зареждане. Оборудвана с различни притурки, които ще ви помогнат да публикувате в блога си като професионалисти. надявам се да вземете добро решение, като изберете тази тема за блога си, без значение на тематиката му.

    Celfie Blogger Template

    Celfie Blogger Template




    Темата Celfie за Blogger е опростена тема в журнален стил, заредена с различни функции като падащо меню, мега меню, представена публикация, последна публикация, случайна публикация и други. Достатъчно е да настроите тази очарователна тема в блога си правилно.

    Sora Times Blogger Template


    Sora Times Blogger Template


    Темата Sora Times Blogger е богата на функции тема. Със своя дизайн и невероятно оформление ще ви помогне да създадете блог в различни ниши. Най-подходяща е за сайтове и блогове за пътувания, ревю, мода, направи си сам, живот и стил, момичешки блогове и т.н. Можете да проверите как изглежда на живо или да изтеглите темата чрез бутона по-долу.

    Raptor Blogger Template


    Raptor Blogger Template



    Raptor Blogger Template е професионално проектирана и елегантно изглеждаща семпла блогърска тема, заредена с различни функции. Тя ще предаде на вашия блог професионален външен вид със своя дизайн. Raptor е оборудвана с различни притурки, които ще ви помогнат да публикувате в блога си като истински професионалисти.

    Blueberry Blogger Template


    Blueberry Blogger Template



    Blueberry е изчистена и семпла тема за моден блог. С елегантното си оформление, дизайн и с функцията си за бързо зареждане, той е една от най-благоприятните и идеални теми за тази ниша.
    За въпроси моля, в коментарите. А може и на тази страница. Ще съм благодарна да оцените моя труд. Моля, гласувайте за блога ми на:

    BGtop
    Или подкрепете моя проект




    Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!


    Следвайте Blogzablogove

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар