Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Потребители на Blogger, внимание!

За Потребители на Blogger
Потребители на Blogger, внимание! Социалната мрежа Google+ ще бъде закрита. Официалната дата на закриване на услугата е 2 април 2019. За потребителите на Blogger, започвайки от 2 февруари, се закрива функционалността на G +.
Това, както и всички други промени в тази връзка, бяха съобщени на тази страница.

Важното, което трябва да знаете е:

➤Ако сте използвали Google+ за коментари на свои или други сайтове, формулярът за добавяне на коментари за Blogger ще бъде премахнат до 4 февруари, а за други сайтове - до 7 март. Всички коментари, оставени чрез Google+ на всички сайтове, ще бъдат изтрити до 2 април 2019 , но до това време могат да бъдат запазени чрез услугата Takeout. Не можете да ги прехвърляте;


за коментари


➤Бутон +1: Бутоните + 1 / G + под публикациите или в навигационната лента ще бъдат изтрити;

                     Бутоните + 1 / G +



Бутоните + 1 / G +


➤Приспособления на Google+: Поддръжката за приспособления за „Бутон +1“, “Google+ Followers” и “Google+ Badge” в шаблоните е преустановена. Всички притурки ще бъдат премахнати от блоговете;

Приспособления на Google+




Моля, имайте предвид, че ако сте на свой собствен, индивидуален шаблон, който включва функциите на Google+, най-вероятно е необходимо да го актуализирате.



➤Потребителски профил в Google+: през март 2019 всички ще се върнат към профилите си в Blogger.


Потребителски профил



➤Потребителите, които са били с профили в G +, ще бъдат маркирани като неизвестни автори до следващия път, когато се регистрират в Blogger и предоставят ново показвано име и аватар. Аз вече направих това на тази страница.

Създателите на Blogger обаче обещаха да добавят нови функции под формата на приспособления още тази година. И това е добрата новина.

Сбогом G +!

Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!

Ще съм благодарна да оцените моя труд и кликнете върху звездичките по-долу. Или гласувайте за блога на:

BGtop

Няма коментари:

Публикуване на коментар