Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Официалната притурка Популярни публикации

Популярни публикации
Добре дошли, приятели и гости на Blogzablogove.com. Днес ще добавим в блога си официалната притурка „Популярни публикации“. Тази статия обяснява как можете да добавите най-гледаната, по мнения на читатели, притурка към Blogger. Тя показва най - популярните публикации в блога. Тази притурка ще ви помогне да се увеличат преглежданията на вашия блог. Притурката "Популярни публикации", или както още наричат притурките, (които са всъщност виджети), джаджи, е въведена от блогър през 2011 година.





Тази притурка може да покаже по три различни начина популярните публикации: за цялото време, за месец или за седмица.




Това е един от най-лесните начини, чрез който ще ангажирате вашите читатели повече, ще увеличите броя на посетените страници и оставените коментари на блога си.

Стъпките са следните:
влизате в Blogger ➤ оформление ➤ добавяне на притурка ➤ популярни публикации.

Правите желаните от вас настройки и натискате „запазване“. Премествате притурката на желаното от вас място. Обикновено то е в страничната лента. И натискате „запазване на подредбата“.
Готово! Вече имате официалната притурка "Популярни публикации".

Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!

Ще съм благодарна да оцените моя труд. Моля, гласувайте за блога ми на:

BGtop





Няма коментари:

Публикуване на коментар