0

ЗА АВТОРАЗдравейте! Моето име е Пепа.
Искам да ви разкажа защо започнах да водя този блог. По време на подготовката ми за създаването на този блог, се запознах и проучих много техники и трикове за Blogger. И сега чувствам, че е време да ги споделя с всички, на които ще бъде интересно и полезно!

Коментарите в този блог са добре дошли. Ако имате нещо, което не ви се е получило, ние ще бъдем заедно, за да работим по този проблем.

С една уговорка: Всички инструкции по настройките на Blogger са за стандартните му шаблони. Ако използвате динамически шаблон или шаблон от друг източник, настройките може би няма да работят.

Ако нещо ви харесва, ще се радвам да го чуя или прочета. И ако в хода на четенето ви възникват някакви идеи и предложения, това е просто прекрасно!BLOGZABLOGOVE/Блог за блогове

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Ще съм признателна и наистина оценявам вашите приятелски коментари. Всеки опит да бъдат въведени автора и читателите в дискусия, както и препратките към външни ресурси ще бъдат премахвани. Моля, прочетете Terms of use And Privacy Policy. Благодаря за вашия отзив.


Copyright © БЛОГ ЗА БЛОГОВЕ  2016 - . All Rights Reserved