Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

 собствен блог
Какви са вашите успехи, драги читатели на блога? Говорим за успехите ви във воденето и поддържането на собствения ви блог. Тук ние ще разглеждаме важни теми, като тази за доброто съдържание на всеки блог, например. И вие ще намерите отговор на много важни за вас въпроси. Както винаги, аз ще ви предлагам по няколко варианта за всяка тема. Всичко тук се основава на опита ми, а решението в избора е ваше.
Защо ви е да създадете, водите и поддържате блог? За себе си, за душата, както се казва, или и за да имате печалба, колкото и малка да е тя? Или може би искате да съчетаете и двете? Ако отговорът ви е за себе си и за душата, какъв е смисълът текстовете в блога ви да са чужди? Що се отнася до мен, това не е интересно. Какво ще кажете на хората с един уникален копиран текст? Вашият блог така няма да привлече заинтересованите читатели.
Когато вие си пишете сами, това е увлекателно и пленяващо. Колкото повече време отделяте за писане, толкова повече свиквате с това и се учете да изразявате своите мисли правилно и интересно. Разбира се, не при всички е възможно красноречиво да изразяват мислите, но си струва всеки да се опита. Ако информацията, която пишете е полезна и уникална, то читатели със сигурност ще се появят.

Това са моите съвети към вас.

С уважение: автор и администратор на Blogzablogove.com  Пепа Табакова

изберете:


или