Безплатен блог на платформата Blogger (blogspot). Създаване, водене, персонализиране, дизайн, притурки в примери. Препоръки и съвети за начинаещи и напреднали блогъри.

Търсене

Breaking

Притурки. Социални бутони за вашия блог

Социални бутони
Приятели, здравейте! Приемете един съвет от мен. Инсталирайте притурки със социални бутони на вашия блог. Увеличете трафика на посещения към него. Добавете бутони за социалните мрежи безплатно. Публикуване в социалните мрежи е безплатна реклама на вашия уеб сайт или блог. Да споделяте или да не споделяте? Това вече не е актуален въпрос! Социалните мрежи създават невероятни възможности да представите уебсайта или блога си в резултат на челните позиции на търсачките.



    Социалните бутони "Like" и "Share" вече са станали неизбежна част от интернет страницата на потребителския интерфейс. Потребители високо ценят способността да публикуват "харесвам" на съдържанието незабавно. Собствениците на уебсайтове и блогове откриха отлична възможност да увеличат трафика към тях, което се дължи на по-голям брой реални посетители чрез използване на простите "Shere" бутони.
    Трудностите възникват в етапа на изпълнение. Макар и да изглеждат като такъв малък аксесоар, който няма да отнеме много време и труд, в действителност, има няколко доста взискателни задачи.

    Какво е необходимо


    С цел създаване на бутони за споделяне, които са удобни и привлекателни за потребителите, уебмастърът трябва да:

    ➤Избере лесно разпознаваеми съответни икони;
    ➤Разработване на концепция за панела със социални бутони, според най-новите тенденции;
    ➤Изпълнение на скрипт, който работи на всички текущи версии браузъри;
    ➤Тестване на функционалността за възможни грешки.

    В резултат на това, изборът на подходящ интерфейс на този малък аксесоар за уебсайт или блог води до разсейване на ресурси от други много по-важни задачи, както и изисква значителен обем от работа и време. Следователно, потребителите са оставени без бутони за споделяне, а собственикът на уебсайта или блога губи възможността да привлече повече посетители. Представям ви един бърз и лесен начин да получите прости бутони за уебсайт или блог.

    Как работи


    Изберете подреждане на панела за социални бутони както искате (хоризонтално или вертикално) и въведете съответния код в текстовото поле на притурката HTML / JavaSkript на вашия блог.
    Поздравления, сега имате бутони за споделяне на блога си! Те ще "изплуват" горе, вертикално в лявата страна или долу, хоризонтално. Разбира се, за да ги видите преди да изберете, трябва да използвате HTML редактора от главното меню.

     Вертикални


    <script>
    document.write('<script src="//sharebutton.net/plugin/sharebutton.php?type=vertical&u=' + encodeURIComponent(document.location.href) + '"></scr' + 'ipt>');
    </script>

    Хоризонтални





    <script>
    document.write('<script src="//sharebutton.net/plugin/sharebutton.php?type=horizontal&u=' + encodeURIComponent(document.location.href) + '"></scr' + 'ipt>');
    </script>


    За ваше удобство, всички Javascript функции са автоматично генерирани от PHP код на тази услуга. По този начин, не е нужно да се провери кой скрипт на бутони за социални медии трябва да поставите в HTML кода и кои от тях ще доведат до грешки поради несъвместимост с вече съществуващия код.

    Share Button в действие


    Панелът предлага три бутона за споделяне на най-популярните социални мрежи и един бутон за други услуги:

    ➤Facebook
    ➤Twitter
    ➤Google+
    ➤Бутон за други социални мрежи

    Натискането на "+" се позовава на изскачащ прозорец със списък на всички други услуги, което го прави удобен за търсене. Тук можете да видите всички налични социално медийни бутони. Тази функционалност ще се превърне в част от вашия уебсайт или блог интерфейс, след като поставите съответния код в HTML на уеб страницата. Ако се натисне социална бутон, нов компактен прозорец се показва, където потребителят може и да коментира. Следната информация е включена в публикацията:

    ➤Интернет адрес
    ➤Текст от <заглавие> таг
    ➤Изображение или лого на сайта

    Инсталирайте притурка със социални медийни бутони за уеб сайт на вашия проект, защото така е по-лесно, отколкото натискането на Ctrl + C / Ctrl + V.

    Сърдечно желая успех!

    Здраве за всички вас! Не забравяйте да правите добро на други хора!

    Ще съм благодарна да оцените моя труд и гласувате за блога на:

    BGtop




    Няма коментари:

    Публикуване на коментар